La Montse i l’Anna

La Montse i l’Anna es coneixen des de ben petites, pel que les uneix una gran amistat.
La Montse cuinera de professió porta forces anys envoltada del món de la cuina. Va començar realitzant cursos de cuina en escoles amateurs fins arribar a estudiar a la prestigiosa escola d’Hosteleria i cuina Hofmann, passant pel restaurant Sol i Neu, del guardonat amb una estrella Michelin Nandu Jubany, i actualment i des de fa ja un temps es troba al davant dels fogons del restaurant Cal Madu de Matadepera.
L’Anna química i enginyera, sempre s’havia sentit atreta per la cuina i les seves característiques més científiques, però no va ser fins a l’any 2012 a Brasil quan va començar a desenvolupar la seva carrera al món de la gastronomia. A Brasil va treballar al restaurant Museo Veronica, i quan va tornar a Matadepera va ser quan es va unir amb la Montse als fogons del restaurant Cal Madu.
Les dues tenen uns valors i aptituds molt importants. Són treballadores, emprenedores, entusiastes i amants de la cuina, característiques que un cop unides fan que un bon dia neixi la idea que els ronda pel cap de Les Arrels, espai gastronòmic, i que veu feta realitat al Gener del 2017.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.