A Arrels pots descobrir l’art de la cuina preparant cursos personalitzats, despedides de solter/a, el teu “babyshower”, festes d’aniversari, activitats d’empresa i molt més, tot en el millor ambient i amb la millor companya, els teus amics, companys i familiars.

  • DESPEDIDES DE SOLTER/A :  Sorprèn al nuvi/a preparant els seus plats preferits en una classe personalitzada de cuina, amb una cata de productes o bé un maridatge. Fés de la seva despedida de solter/a un dels millors dies de la seva vida, que mai oblidarà!
  • “BABYSHOWER” : Estàs apunt de rebre un dels millors regals  que es poden tenir? El teu fill/a? Vine a arrels a celebrar el teu “babyshower” amb nosaltres preparant receptes de cuina com són “cup-cakes”, pastissos, croissants,…no et perdis una gran celebració en el millor entorn.
  • ACTIVITATS D’EMPRESA : A Arrels t’oferim la possibilitat de fer una activitat amb els teus companys, en la que tots disfrutareu, riureu i us oblidareu de la feina. Vine a realitzar una activitat amb sopar diferent, on tots participareu realitzant el menú que vosaltres escolliu i que sopareu posteriorment.
  • FESTES D’ANIVERSARI : A Arrels disposem d’un espai perfecte per a que celebris el teu aniversari amb els teus amics i familiars de fórma totalment personalitzada i íntima. T’oferim la possibilitat de fer un curs de cuina on tots cuinareu plegats i amb el posterior sopar, o bé, la possibilitat de llogar el local amb el càtering que et realitzarem per a que no t’hagis d’embrutar les mans en el teu dia.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.